Looooooov

2012-03-31 @ 12:52:18
Hejsan! igår va sista dagen innan lovet. hade träning och gick sedan in till stan för att träffa Edvin. Åt och så sen stack han hem vid 8. Moa, Ella, Mattis, Rebecka, Adam & några andra va också inne i stan så va med de till 9 eller nått sånt. Hade en sjukt bra första dag på lovet. Snart kommer Line & Emma. Ska in till stan, äta oxfilé och sedan kolla breaking dawn. Sover sedan hos Line och imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Har städat och så innan. Men nu måste jag gå för de kommer om 10 minuter, så pusshej.

In tha school

2012-03-29 @ 09:44:39

Hej alla, sitter i skolan nu, har en så kallad tema vecka där man har ett ämne hela veckan. Jag och Elin kom i svenska/so gruppen där vi ska skriva ett arbete om något. Jag skriver om Italien men vi hinner inte klart denna veckan utan syftet med detta vara att vi skulle lära oss hur man skriver en bra uppstats. Har varit en sjukt lugn och snabba vecka för jag och Elin har bara suttit och skrivit hela tiden i ett grupprum. Nästa vecka är det lov. Ska tillbringas med mina vänner. Allmänt chill bara! På lördag ska jag va med Line & Emma, vi ska gå på stan, äta ute och sen slagga. Kommer bli awesome. Känner att detta blev ganska långt men aja. Pusshej


Göteborg med mammis

2012-03-25 @ 21:13:50
Hej alla, anledningen till att jag inte har bloggat i helgen är att jag och mamma har varit i Göteborg. Åkte upp igår morse och gick på stan hela dagen, sov på ett hotell sen va vi i 5:an idag. Va inte där så länge för vi skulle till ikea och kungsbacka också. Hittade massa fint. Köpte ett par träningsbyxor i kungsbacka men har inget foto på de. Det är cykelbyxor som är svarta, haha.
1. En skinnväska från vero moda. Letat länge efter en ny väska och äntligen hittade jag den jag ville!
2. Skor från någon affär inne i gtb. Förälskad i de!!
3. En persika färgad tunika från H&M
4. en vit sommarklännig från någon affär. De hade rea så den kostade bara 99kr. Den ser konstig ut på bilden men är mycket snyggare i verkligheten, hehe. Denna, 6 & 7 kostade 99kr, mamma köpte även 2 tröjor för 99kr där. Billigt!
5. en blå&vit klänning från samma affär som 4,6 & 7, älskade den!
6. En svart tröja, 99kr i den affären. Byxorna köpte jag på Zara.
7. Vit tröja med USA flaggan som hänger typ, haha. 99kr även den.
8. Ett vanligt linne bara. Köpte den i kungsbacka på rean. 50 kroner. Inte finast men det va billigt så jag köpte den :)
det va allt typ. Blev ganska mycket men vi passade på nu när vi var iväg. Pussss!

Sick&friends

2012-03-22 @ 09:46:54

Hej alla, just nu ligger jag halv död i min säng och kollar på vänner. Är sjuk idag, vet inte vad det är men känner mig inte bra bara så jag stannade hemma från skolan. Ska göra min matte läxa och så sen men annars inget. Har inget mer att säga så ha det bra!


Studiedag imon :D

2012-03-20 @ 22:25:12
Hejsan, sitter och snackar med mina "normala" vänner calle, victor och felix, snackar bara om jockiboi och hans blogg, musigt... Iallafall har jag studiedag imon, ska sova ut, och sen till min gamla skola och hälsa på vid middag. Sen blir det träning. Idag har jag bara varit i skolan, alla är/har varit sjuka så hoppas att ingen smittar mig, ingen lust att ha influensan... Hade iaf tennis sen, ikväll har jag bara chillat, kollat vänner & trueblood men gillade inte trueblood haha. Pallar inte skriva mer nu, ska återgå till mitt sociala liv på skype och lyssna när calle sjunger baby... Hejjddåååå <3

ingen rubrik

2012-03-18 @ 14:21:46
Hej igen, känner att jag bloggar rätt mycket, men det är en tidsfördrift när jag har tråkigt. Idag är det söndag, hatar söndagar för det bir oftast bara städning och träna. Har städat hela lägengheten med mamma, ska snart iväg och fixa pappas grav, sen träning. Dåligt väder är det med, bara massa dimma. Louise, Lina, Flisan & Gabbi var hos mig igår. Alltid kul med er!
Är så hiiimla sugen på att åka till Väla igen. Va där för ett tag sen men han bara vara där i ca 1 timme. Vill ha nytt i gadroben, ska typ ta ut allt i den nu, hatar typ det mesta där. Vill ut och fota också, men inte i detta bajsvädret. Ni får en bild från USA eftersom jag bara har skrivit om min dåliga dag. Hoppas ni har det bättre. Puss!
saknar vädret, miljön, allt! vill bara tillbaka!

Helgen.

2012-03-17 @ 11:29:25
Hej, igår hade vi träningsmatch, förlorade men det var andra gången vi spelade ute i år, och första matchen. Men iaf så var mamma ute med några vänner och lollo skulle vara själv hemma för hennes mamma var också iväg, så vi va hos henne och åt pizza osv. Ikväll ska tjejerna i min klass komma, ska ha typ filmkväll. Gabbi kommer vid 1 typ för hon ska hjälpa till, vi ska typ baka och så. Men vi hörs senare! puss <3

Match

2012-03-16 @ 15:07:26

Hej! Kom hem från skolan vid 20 i 3 eller nått, ska spela träningsmatch snart, ska käka & byta om nu, så hinner inte skriv så mycket. Vi hörs kanske ikväll!


Vänner är som luft, utan de kan man inte leva.

2012-03-15 @ 15:32:56
Hej! efter skolan gick jag & Elin in till stan, hon köpte en blus på gina, och jag skulle köpa tulpaner till mina kära moder, så snäll som man är. Kom hem för ca 20 minuter sen. Ska städa lite snabbt, käka sen till tennisen. Hade matteprov idag, gick awsome. Måste gå nu, så jag hinner med allt. Puuss!

Friday, friday & friday <3

2012-03-09 @ 14:26:04
hejsaan, känner att jag bloggar för mycket ibland, och ibland inget alls, hehe. Glad chey här, det är fredag! är alltid på humör då, 99 dagar kvar till sommarlovet. Lever livet osv. Iallafall kanske ni vill veta vad jag har gjort, fast om ni inte vill så kan ni läsa ändå. Skolan. Det ända jag gjort idag, ska träna snart, eller 4, sen typ inget annat. Tråkig fredag. But thats life. Hejdå.

Fotboll hela veckan!

2012-03-08 @ 19:14:27
Hej! Spelade ju cup igår, asperosgymnasium hade hand om den, vann hela :D spelade mot några andra lag, gjorde 4 mål tror jag, ett i finalen, vi vann alla matcher. Stolt_tjej_98 typ. Tränade sedan på kvällen, va riktigt trött i benen, men det gick bra. Tog en spruta mot Livmoderhalscancer idag, åt & beställde nya fotbollskläder. Tränade sedan tennis och har duschat osv nu. Kollat lite skal till mobilen + justin nya skiva. Ska beställa skivan iaf :D Hade syslöjd idag för första gången i 7:an, har haft musik och träslöjd innan. Ska göra en kudde med One Direction motiiv på :)
Ska kolla film nu, hejdå!

This is l.o.v.e.

2012-03-06 @ 20:34:48
Fotboll hela dagen imon, mhyes, i like! min klass vann ju en fotbolls turnering mot de andra 7:orna för några veckor sen, vi gick vidare till en annan turnering som ska spelas imon, så spelar antagligen till lunch, ut på stan och interjuva folk, något skolprojekt, sen fotboll med laget på kvällen. Ska kolla film nu, är ganska trött, så somnar tidigt ikväll. Helgen ska tillbringas med Emma, ska sova hos henne för min Mamma och några andra ska till göteborg, på någon musikal eller nått, finalspelen på söndag i OIS cupen. Godnatt!

Schoooooool );

2012-03-06 @ 09:38:18

Hej! Sitter i skolan nu, eller har rast och sen NO igen. Gabbi sov hos mig inatt, va på stan med henne och Edvin igår, fixade min cykel och köpte ett halsband och earcluff, får bild på earcluffen sen :)


Im feeling great, im feeling awsome!

2012-03-03 @ 16:50:18

Sommarn är påväg, sjukt härligt väder idag, solglasögonen på, converse, till Eurostop, fick Kenza jackan, love life!
Sitter i soffan med mamma och två som vi känner från Göteborg, var på stan med Line & Edvin, funfun' ska till farfar sen som jag har sagt, är väldigt trött med aja, OIS cupen imon, taggad! Hoppas det går vägen. Vi hööörs!


Kära sommar, hitta hit.

2012-03-02 @ 21:46:09
Hejsan. Först tänker jag bara tack Gabbi för den fina designen. Veckan har gått fort, helgen fullspäckad och en trött Hanna... Ska kolla film snart och sen sova. Vill vara pigg imon, ska in till stan med mamma, träffa Eddan & till farfar, hur jag ska hinna vet jag inte, hehehe. Typ as fint väder idag, jag vill ha sommar så sjukt mycket nu. Vara ute med vänner sent, sola, bada, fixa awsome fester & bara leva livet. Ska vara riktig biff till sommaren, 2012s beach, here i come! :D

Hanna har ny design

2012-03-01 @ 17:12:04
converse forever and ever♥

hello guys, har fixat med Hannas design igen.
Inte så mycket stor skillnad, skulle inte varit det heller men men..
Ny header, bilder, textstilar och bakgrund.
Hanna får fixa det med presentationen själv hihi ☺♥
kram på er!

/ Gabbi ☺

bloglovin bloglovin bloglovin