Rubrik´

2012-02-29 @ 17:33:24
Hejsan! Har bara varit i skolan idag, började halv 10 och har bra lektioner idag, dvs. ingen matte&no hehe. Har träning halv 8 så ska bara ta det lugnt till dess. Har cup på söndag så ska öva till den. Hoppas det går bra. Min fina vän Gabbi som har fixat mina andra designer ska fixa min nya, eller sätta in header osv. På fredag ska jag & mamma passa mina sysslingar igen så hinner nog inte blogga då, kanske på kvällen. Får se och sen på lördag så ska jag till min farfar för han fyllde år igår tror jag, haha. Ha det så bra så länge!
världens finaste fyller 18 imorgon, jag älskar dig! <3

Måndag & skola igen

2012-02-27 @ 15:35:55
Hej, kom hem från skolan vid halv 3, slutade 2 och det tar ca 5 minuter hem, men vi måste gått riktigt sakta idag, hehe. Men iaf så hängde Line med mig hem för hon skulle till stan vid 3 så hon stannade här tills dess. Vi pluggade bara typ. Mamma & min bror kommer typ hem snart från ikea, sen blir det käk.

you have that one thing'

2012-02-26 @ 20:16:46
Hejhej på er!
Kom hem från en toppen vecka i Funäsdalen igår kväll. Kollade mello och se fick det bli sängen. Väldigt trött efter att ha åkt bil i ca 12 timmar! Idag va jag hos Emma, fotade lite och så kom hennes kusin dit. Har tränat, duschat, pluggat inför spanska provet på tisdag och ätit cesarsallad nu ikväll. Ska kolla Wallander klockan 9 med Mamma sen. Ska även fixa min design, det är rikitgt vårväder här i Halmstad nu så vill ha en vår design. Imorgon börjar skolan igen, inte så taggad osv. men men man får stå ut!
Ha en bra kväll alla nu, puss! ;*
en bild från idag, tyckte om det själv hehe :)

23 februari 2013,

2012-02-25 @ 15:21:14

Hejsan alla! Skulle ju bloggat när under veckan men har inte haft så bra täckning och har inte hunnit. Är iallafall påväg hem till Halmstad nu. Angående rubriken så är det så att Line ringde mig för nån dag sen och undrade om jag ville åka till London nästa år och kolla på One Direction om vi fick tag på biljetter, så idag klockan 10 satt snälla Line & hennes mamma och skulle försöka att få tag på biljetter till konserten, och gissa vad? VI FICK DE!
Så jag, Line och våra mammor ska åka till London nästa år, ska vara där några dagar så vet inte när vi åker, antagligen den 22 eller nått, för konserten är den 23. Gissa vilka som är glada nu eller!?
Har ca 4 timmar kvar hem nu, åkt sen halv 8 imorse... Vi hörs!


Vi drar till fjällen, nanana

2012-02-18 @ 07:52:51

Som rubriken lyder så är jag, mamma & farmor på väg till funäsdalen. Det tar ca 12 timmar dit så va gärna sociala med sms osv. Ska vara där tills lördag, ska försöka blogga från mobilen så mycket jag kan. Vi hörs!


Gympa!

2012-02-14 @ 13:40:51

Hej! Sitter i omklädningsrummet med lina nu, ska han gympa sen hem. Alla hjärtans dag idag, helt forever alone, haha ;) men ska byta om osv nu, sen hem och fika med mamma och hennes vän. Hejdå :)

Outfit idag; baslinne- h&m, blus-hollister, byxor- h&m, sjal-Gina, jacka- Ullared hehe, och skor-uggs från USA :)


Förskyld + lördag, awsome...

2012-02-11 @ 11:47:11
Sådär inte awsome... Vaknade i morse och kunde inte öppna ena ögat, mamma sa något om ögoninflamation men jag pallar inte med det, osv. Är sjukt förskyld också. Har varit det i en vecka nu, missat alla träningar och missar matchen imon. Inte kul! Skulle ju kanske ha sovit med Line idag men ingen utav oss är så friska så vi ska bara träffas sen. Ska göra mig iordning nu. Ikväll är det melodifestivalen, Ulrik Munther är med, gillar han verkligen inte! Btw glömde att säga att våra grannar (min mammas kusin) fick ett barn igår, ny syssling! Vet inte om de är hemma ännu, så har inte träffat dom men ah, måste pysa nu. Vi hörs!

Friday night'

2012-02-10 @ 23:08:25
Hejsan! kom precis hem från fox&anchor efter en trevlig kväll med Mamma, Ann & Mats. Tänkte kolla film sen. Kan sova ut imorgon, så sjukt gött. Line sover antagligen hos mig på lördag så kanske blir ett inlägg då, vi får se. Men ni ska iaf få bilder från Malibu nu! :D
sjukt fint va det!
sista bilden ville jag mest visa att hur många hus som helst, även om det är massa jordbävningar där, så låg de högt uppe i bergen. Hade inte tackat nej till ett sådant hus!

Pink and spring'

2012-02-06 @ 15:06:42
Hejhej, kom hem från skolan för en stund sen, hände inget speciellt, gjorde hallonsmoothie för en stund sen, rikitigt gott! ska in till stan med mamma snart, ska hämta en sak och kolla lite i affärer om vi hinner. Va på stan med Emma i lördags, köpte nagellim, nagelfil och en tubtop, träffade mamma och fixade ett par skidglasögon också. På kvällen va jag, min mamma, hennes 2 kusiner och deras familj på fox & anchor, en resturang i stan, rikitigt kul och gott! Är sugen på att färga mitt hår igen, min fina vän mimi hade gjort det, skit fin färg! Ganska mörk med lite rödglans i det. Btw, håller på att göra om min design, blev bara en rosa bakgrund sålänge, headern ville inte passa så pallade typ inte, ska fixa ikväll tror jag. Puss!

bloglovin bloglovin bloglovin